«*¨®¨* منتديات اصحاب*¨®¨*»
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

«*¨®¨* منتديات اصحاب*¨®¨*»

منتدي ثقافي تربوي رياضي
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 النجرسكو

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
yappe
مشرف القسم الترفيهي
مشرف القسم الترفيهي
yappe


انثى
عدد الرسائل : 410
العمر : 31
البلد : egypt
الهوايه : student / music
المزاج : romantec
تاريخ التسجيل : 22/12/2007

النجرسكو Empty
مُساهمةموضوع: النجرسكو   النجرسكو Icon_minitime2008-01-05, 4:55 pm

<<<>>>> مكرونه نجــــــــــرسكو <<<<<<<>>>>
المقادير:
كيس مكرونه شرايط وممكن اسباجتى عريضه
1/4 كيلو صدور فراخ
1/4 كوب مرقه
1/2 كوب لبن
بصله صغيره مفرومه ناعم
2 معلقه من الدقيق
2 معلقه من السمن
بهارات وملح وفلفل
الطريقه:
نسلق المكرونه بالطريقه العاديه
ثم نضع البصل فى وعاء على النار مع اضافه السمن ثم نضيف اليه الدقيق ونقلب حتى يبدا لون الدقيق بالتغير نضع اللبن ونحرك سريعها ونضيف البهارات والملح ونحرك حتى يسمك القوام ثم اخففه باضافه المرقهز
فى وعاء اخرنضع ملعقه سمن وعليها معلقه بصل مفروم ومعلقه ثوم ونقلبهم حتى يصير لونهم اصفر نضع صدور الدجاج المقطعه بعد تتبيلها بملح وبهارات ونحرك الفراح لحد ما تتشوح ثم نضع عليها معلقتين من صلصله البشامل الى عملناها قبل ثم نحركها وبعدها نضيف اليها المكرونه المسلوقه ونقلبهم ببعض ونضيف معلقتين بشامل الى المكرونه ثم نضع المكرونه فى صنيه مدهونه ونضع باقى البشمل على الوجه ونضيف على الوجه جبن رومى مبشور او صفار بيضه وتدخلها للفرن 10 دقائق
وممكن تضيفي للفراخ وهى بتستوى معلقه مسطرده (خردل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.hotmail.com
eftkasa
مشرفة الديكور والازياء والموضة
مشرفة الديكور والازياء والموضة
eftkasa


انثى
عدد الرسائل : 530
العمر : 31
البلد : مصر
الهوايه : طالبة
المزاج : رايق
تاريخ التسجيل : 24/12/2007

النجرسكو Empty
مُساهمةموضوع: رد: النجرسكو   النجرسكو Icon_minitime2008-01-06, 10:31 pm

مشكور يا بي انا كنت عايزة اعرف الطريقة دية من زمان

وحجربها ان شاء الله
What a Face
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.yahoo.com
 
النجرسكو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
«*¨®¨* منتديات اصحاب*¨®¨*» :: °ˆ~*¤®§(*§ الأقسام الإجتماعيه§*)§®¤*~ˆ° :: مطبخ الاصحاب-
انتقل الى: